Isondú Barbacua

Elsőre felöntésre földes, magvas, mély ízjegyek jelennek meg. Enyhe füstös ízét nem a szárítás adja, hiszen füstmentesen szárítják, bár sokáig kitart, nagyon jellegzetes karaktert adva ennek a remek yerbanak. 

Ízében itt is megjelennek a keserű jegyek, mint a traditional kiadásnál, ez itt sem erős, nem száraz, karcos. Összességében inkább kerek - már-már édeses, aszalt gyümölcsös ízvilágú. Ez igen hamar ellágyul, elsimul, ezt kissé bánom.

Első pár felöntés alatt enyhe savasságot ad a gyomornak. Az ereje nem rúg fejbe, jól kezelhetően építi az éberséget, néha, reggelente még egy másik matét is megkívánok utána. Ám végig tartalmas ízű mate marad, a határozott ízek szépen egybeolvadnak és egy nem túl keserű ízben állapodnak meg.

Kissé hamar elhagyja a karakteres ízeket, ez is hozzájárul, hogy egy másik matéra is rámennék utána, vagy megszórom a tetejét egy új matéval, valami lággyal, csak hogy még legyen íze.

De hatásában igencsak erős, becsapós ezzel a lassú építkezéssel és hamar múló karakteres ízjegyekkel.

Ez a termék itt érhető el!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések